Ώρα να αλλάξεις το σώμα σου!

Ώρα να αλλάξεις το σώμα σου!

Τα στατικά επαγγέλματα (ορθοστασίας ή καθιστικής θέσης), η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, οι ορμονικές διαταραχές, η επιβαρυμένη διατροφή, η μειωμένη πρόσληψη νερού, η δυσκοιλιότητα, η ηλικία, η γενετική προδιάθεση είναι κάποιοι από τους λόγους που μπλοκάρουν την καλή κυκλοφορία των υγρών στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα, να εμφανίζονται πρηξίματα συνήθως στα πόδια (γόνατα, γάμπες, αστραγάλους) και στην περιοχή της κοιλιάς. Επίσης μπορεί να εμφανίζεται κυτταρίτιδα στους μηρούς και στα «ψωμάκια», ενώ στα ίδια σημεία μπορεί να υπάρχει και πόνος κατά την πίεση. Ακόμα ο φυσικός σωματότυπος, επιδεινώνεται στην όψη του, από την επιπλέον εναπόθεση λίπους και τις κατακρατήσεις υγρών.

Γεννιέται λοιπόν η απορία: Τι μπορώ να κάνω, για να αλλάξω το σώμα μου; Τι μπορώ να κάνω, για να αισθανθώ πιο άνετα και να μου φύγει αυτό το φούσκωμα – πρήξιμο;

Παράγοντες όπως η γενετική προδιάθεση, η ηλικία δεν αλλάζουν, ενώ και ο τρόπος εργασίας, χωράει βελτιώσεις, αλλά όχι ριζοσπαστικές αλλαγές.

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, γι’ αυτά που μπορούμε να βελτιώσουμε πιο εύκολα και άμεσα. Αυτά είναι:

  1. Η διατροφή
  2. Η καθημερινή αυτοφροντίδα μας
  3. Οι εβδομαδιαίες ρουτίνες στο ινστιτούτο
  4. Η φυσική μας δραστηριότητα

 

Στο ινστιτούτο μας επιμελούμαστε για τα 3 πρώτα βήματα και σας προτείνουμε συνεργάτες για το 4ο.

  1. Διατροφή: Στηριζόμενοι σε ένα λεπτομερές ιστορικό σχεδιάζουμε από κοινού το καλύτερο διατροφικό πλάνο που ταιριάζει στον οργανισμό σας.
  2. Καθημερινή αυτοφροντίδα: Σας συστήνουμε προϊόντα και σας εκπαιδεύουμε σε τεχνικές, που εφαρμόζετε στο σπίτι καθημερινά, στηριζόμενοι στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής σας.
  3. Εβδομαδιαίες ρουτίνες στο ινστιτούτο: Επιλέγουμε μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊοντικών και χειρωνακτικών εφαρμογών και μηχανημάτων, το καλύτερο για τον οργανισμό και το σωματότυπό σας. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκουν η μεθοδολογία LPG, το λεμφικό μασάζ, οι θεραπείες καμπίνας σώματος RHEA, Guinot και Signature treatments, όπως οι Slim Logic, Soin Aromatic, Techni-Minceur, Techni-Fermete, ο ηλεκτροβελονισμός, η αποτοξίνωση Detox Foot Spa, οι συνδυασμοί συσκευών ηλεκτροθεραπείας και πολλά ακόμα.

Κλείστε μία δωρεάν συνάντηση αξιολόγησης, για να σχεδιάσουμε το εξατομικευμένο πρόγραμμά σας, στηριζόμενο στις ανάγκες, στην ιδιοσυγκρασία και στον τρόπο ζωής σας.

Καλέστε μας στο 2251023330.