Τμήμα ανδρών

Στην εποχή μας, η καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος, απασχολεί σε μεγάλο βαθμό το σύγχρονο άντρα. Οι άντρες έχουν πια την ενημέρωση για την αναγκαιότητα της καθημερινής περιποίησης του δέρματός τους και γι’ αυτό επισκέπτονται σε τακτική βάση το ινστιτούτο αισθητικής.

Το ανδρικό δέρμα έχει σαφείς διαφορές από των γυναικών. Είναι πιο πυκνό (κοινώς πιο παχύ), συνήθως πιο λιπαρό και πιο ευαισθητοποιημένο από το καθημερινό ξύρισμα. Οι ανδρικές θεραπείες και προϊόντα είναι ειδικά στοχευμένα γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό: να απαλύνουν την τραχύτητα της επιδερμίδας και τις ρυτίδες, να ρυθμίσουν τη λιπαρότητα, να ενυδατώσουν το δέρμα και να το απευαισθητοποιήσουν. Ο συνδυασμός σύγχρονων τεχνικών, εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, δραστικών συστατικών και χειρισμών χαλάρωσης, συμβάλλουν στη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και στην ευεξία σας. Πάντα εξατομικεύοντας στις ξεχωριστές ανάγκες σας.

Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να τον περιποιείται.

Στους δύο χώρους του Health & Beauty Τσατραφίλη, σας παρέχονται οι εξής θεραπείες:

Ενυδατωση

Το καθημερινό ξύρισμα ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, αφαιρώντας τη μεμβράνη προστασίας της (υδρολιπιδικό φιλμ) αφήνοντάς την εκτεθειμένη σε εξωτερικούς παράγοντες. Το αποτέλεσμα είναι να αφυδατώνεται. Οι ενυδατικές περιποιήσεις-θεραπείες καλύπτουν τις απαιτούμενες ανάγκες.

Peeling

Η απολέπιση είναι μία από τις βασικές φροντίδες ομορφιάς. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και δεν της επιτρέπουν να αναπνέει με αποτέλεσμα να χαρίζουν καθαρό και απαλό δέρμα.

περισσοτεραπερισσοτερα

Βαθύς Καθαρισμός

Η έκκριση λιπαρότητας και ιδρώτα, ο ελλειπής καθαρισμός μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, όπως γυαλάδα, μαύρα στίγματα έως και σπυράκια. Σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθά ιδιαίτερα ο βαθύς καθαρισμός.

περισσοτεραπερισσοτερα

Θεραπείες Αντιγήρανσης

Για να διατηρηθεί το δέρμα νεανικό και σφριγηλό βοηθούν καταλυτικά οι αντιγηραντικές περιποιήσεις οι οποίες περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά που καταπολεμούν τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες είναι υπεύθυνες για την εξωτερική και εσωτερική γήρανση.

Αποτρίχωση

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί πια παρελθόν για τον σύγχρονο άντρα. Οι ρυθμοί της σύγχρονης εποχής δε σας επιτρέπουν να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε προσωρινές ή αναποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης. Το κεφάλαιο «ΤΡΙΧΑ» δε θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα της καθημερινότητάς σας.

περισσοτεραπερισσοτερα

Κλινική διαιτολογική υποστήριξη

Η διατροφική παρακολούθηση και συμβουλευτική είναι αναγκαία από την παιδική ηλικία μέχρι την προχωρημένη. Κάθε ένας έχει τις δικές του ανάγκες και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση για να είναι καλά.

περισσοτεραπερισσοτερα

Χαλαρωτικό μασάζ

To κλασσικό µυοχαλαρωτικό µασάζ που ανακουφίζει αποτελεσµατικά από πόνους του µυοσκελετικού, ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευµένη κόπωση.

περισσοτεραπερισσοτερα

Διακοπή καπνίσματος

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι διακοπής του καπνίσματος και μεταξύ αυτών εξέχουσα θέση έχει ο βελονισμός. Η νικοτίνη προκαλεί ταχύτατα εθισμό. 2 στους 3 καπνιστές δηλώνουν ότι πρέπει να σταματήσουν το κάπνισμα, λίγοι όμως είναι αυτοί που το καταφέρνουν χωρίς βοήθεια. Η εξάρτηση (σωματική και ψυχική) που προκαλεί το κάπνισμα είναι πολύ ΙΣΧΥΡΗ.

περισσοτεραπερισσοτερα

Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Τα χέρια και τα πόδια σας είναι από τις πιο σημαντικές περιοχές του σώματός σας και όταν είναι περιποιημένα δείχνουν τη σημασία που δίνετε στη λεπτομέρεια και στον εαυτό σας.

περισσοτεραπερισσοτερα

Βιοσυντονισμός – Τεστ τροφικής δυσανεξίας

Το φαινόμενο της μη ανεκτικότητας του οργανισμού σε διάφορα τρόφιμα η συστατικά τροφίμων, ονομάζεται Τροφική Δυσανεξία. Πρόκειται για μια χρόνια αντίδραση του οργανισμού σε φαινομενικά αθώες τροφές που συμπεριλαμβάνονται στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.( όπως το ψωμί, το γάλα, η ντομάτα κτλ)

περισσοτεραπερισσοτερα