Ολιστικες θεραπείες

Στο κέντρο μας μέσα από τη συνεργασία ομάδας γιατρού, αισθητικών, διατροφολόγων και θεραπευτών εναλλακτικών πρακτικών έχει δημιουργηθεί το τμήμα Ολιστικών εφαρμογών.

Οι ολιστικές μέθοδοι επαναφοράς του ανθρώπου προς το σεβασμό της ύπαρξης και την εναρμόνισή του με τον κόσμο, έχουν εφαρμοστεί από τα πανάρχαια χρόνια. Κάθε ολιστική μέθοδος ασχολείται με την αιτία της δημιουργίας, της ασθένειας και όχι μόνο με το σύμπτωμα. Στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στη διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.

Το κέντρο μας έρχεται να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα αφύπνισης της επιθυμίας για μια καλή ζωή με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΕΞΙΑ.

Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός είναι μία από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής, που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

περισσοτεραπερισσοτερα

Τροφική Δυσανεξία

Το φαινόμενο της μη ανεκτικότητας του οργανισμού σε διάφορα τρόφιμα η συστατικά τροφίμων, ονομάζεται Τροφική Δυσανεξία. Πρόκειται για μια χρόνια αντίδραση του οργανισμού σε φαινομενικά αθώες τροφές που συμπεριλαμβάνονται στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.( όπως το ψωμί, το γάλα, η ντομάτα κτλ)

περισσοτεραπερισσοτερα

Ωτοβελονισμός

Ο Ωτοβελονισμός και η Ωτοθεραπεία είναι η θεραπευτική εκείνη μέθοδος που χρησιμοποιεί το Πτερύγιο του Αυτιού για τη διάγνωση και την θεραπεία διαφόρων ασθενειών που αφορούν ολόκληρο τον οργανισμό.

περισσοτεραπερισσοτερα

Αισθητικός Βελονισμός

Ο Αισθητικός (ή Κοσμητικός) βελονισμός έχει αναπλαστική και «αρχιτεκτονική» επίδραση στο δέρμα, καθώς δουλεύει βαθιά σε αυτό – στο μεσόδερμα – και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, τη μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση και τα βλαστοκύτταρα, ώστε να συμβάλλουν στην ανανέωση των δερματικών κυττάρων.

περισσοτεραπερισσοτερα

Ηλεκτροβελονισμος

Ο Ηλεκτροβελονισμός  είναι μέρος της παραδοσιακής κινέζικής ιατρικής , η οποία επίσης περιλαμβάνει τον βελονισμός . Ο σκοπός του στην Κινέζικη ιατρική είναι να διεγείρει η να ισορροπήσει, τη ροή της σωματικής ενέργειας ( η οποία αναφέρεται με τον όρο τσι) που πιστεύεται ότι επηρεάζει την φυσική  λειτουργία του οργανισμού και ικανότητά του να αυτοθεραπεύεται.

περισσοτεραπερισσοτερα

Αγιουρβέδα

Η λέξη Ayurveda προέρχεται από δύο σανσκριτικές λέξει: Ayus που σημαίνει υγεία – ζωή και Veda που σημαίνει επιστήμη – γνώση. Έτσι συνήθως μεταφράζεται ως “Η επιστήμη της ζωής” Είναι ένα ολιστικό σύστημα υγείας και διεθνώς αποκαλείται ως “The Mother of All Healing Arts”.

περισσοτεραπερισσοτερα

Detox Foot Spa

Μία ασφαλής, φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αποτοξίνωσης, για να απαλλαγείτε από επιβλαβείς και τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται μέσα σας καθημερινά.

περισσοτεραπερισσοτερα

Hot Stones Μασάζ

Η ιστορία του Hot Stone Massage δηλαδή του μασάζ με ζεστές πέτρες, έχει μία διάρκεια πολλών χιλιάδων χρόνων, από την αρχαία Ινδία ως τον πολιτισμό των Μάγια. Οι ενεργειακοί θεραπευτές συνήθιζαν να χειρίζονται αυτήν την ενέργεια με αναπνευστικές τεχνικές (πραναγιάμα), Διαλογισμό, Γιόγκα, Διατροφή και Μασάζ. Κάνοντας μασάζ με τα χέρια τους και εργαλεία, παράλληλα με χρήση βοτάνων, κρυστάλλων και λίθων.

περισσοτεραπερισσοτερα