Χρήσιμες οδηγίες

Χρήσιμες οδηγίες

Χρόνος προσέλευσης

Αν πρόκειται για την πρώτη συνεδρία παρακαλούμε να βρίσκεστε στο ραντεβού σας 15 λεπτά νωρίτερα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε στη διάθεσή μας όλο τον απαραίτητο χρόνο να πάρουμε το ιστορικό και όλα τα χρήσιμα για εμάς και τις συνεδρίες σας στοιχεία, να σας ενημερώσουμε για τη θεραπεία σας και να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν.

Στα επόμενα ραντεβού, σε περίπτωση επαναληπτικών εφαρμογών, αρκεί να είστε 5 λεπτά νωρίτερα, έτσι ώστε να προλάβετε να χαλαρώστε, να πάτε στο μπάνιο ή να πιείτε ένα ποτήρι νερό.

Καθυστέρηση

Σε περίπτωση που πρόκειται να αργήστε στο ραντεβού, ενημερώστε μας τουλάχιστον 30′ νωρίτερα, ώστε να ξέρουμε αν θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε περίπτωση που έρθετε αργοπορημένοι χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συνολική διάρκεια της θεραπείας σας ή να είναι αιτία αναβολής της.

Ακύρωση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση του ραντεβού σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα. Με αυτόν τον τρόπο αφενός δείχνετε ότι σέβεστε το προσωπικό του χώρου μας και αφετέρου μας δίνετε τη δυνατότητα, να εξυπηρετήσουμε κάποιο άλλο άτομο που επιθυμεί να κλείσει ραντεβού εκείνη την ώρα.

Ενδυμασία

Για λόγους υγιεινής του χώρου, όλοι όσοι εισέρχονται, καλούνται να βγάλουν τα παπούτσια και να φορέσουν τις ατομικές τους παντόφλες. Στις θεραπείες προσώπου παρέχονται ατομικές ρόμπες και σκουφάκια ή κορδέλες για τα μαλλιά. Στις θεραπείες αποτρίχωσης στο μπικίνι παρέχονται εσώρουχα μιας χρήσης. Στις θεραπείες SPA παρέχονται επιπλέον ατομικά μπουρνούζια ή πετσέτες σώματος για ντουζ. Στα πακέτα θεραπειών σώματος, ζητάμε από τον καθένα να φέρνει το μαγιό του και μία ατομική πετσέτα, που θα χρησιμοποιήσει στο ντουζ. Πριν την οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου, παρακαλούμε να αφαιρείτε τα κοσμήματά σας από τα αυτιά, το λαιμό ή/και τη μύτη σας, ώστε να μην υπάρχουν απώλειες.

Προσωπικά αντικείμενα

Το Health and Beauty Center Tsatrafili, παρόλο που εξασφαλίζει με ιδιαίτερη αξιοπιστία την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων, λόγω του ασφαλούς χώρου, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κάποιας απώλειας. Παρακαλούμε να εξασφαλίζετε στις τσάντες σας ή στη ρεσεψιόν, σε περίπτωση που δεν έχετε τσάντα, τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Θέματα υγείας

Παρόλο που στην αρχή της πρώτης συνεδρίας λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ιστορικό σας, παρακαλείσθε να ενημερώνετε τους θεραπευτές σας για τυχόν άλλα θέματα υγείας, που μπορεί να έχουν προκύψει, π.χ. εγκυμοσύνη, πόνους, εκδορές ή τραυματισμούς.

Άλλες παρατηρήσεις

Πριν να ξεκινήσει οποιαδήποτε συνεδρία παρακαλούμε να ενημερώστε τους θεραπευτές σας, αν κάτι σας δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση, όπως π.χ. η θερμοκρασία του χώρου, σε περίπτωση μασάζ ή του νερού, σε περίπτωση πεντικιούρ, η ένταση της μουσικής ή του φωτός, κ.α. Σκοπός μας είναι να σας κάνουμε να αισθανθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα και ευχάριστα.

Κάπνισμα, φαγητό και τηλέφωνα

Σας υπενθυμίζουμε ότι για λόγους υγιεινής της ατμόσφαιρας του ινστιτούτου, το κάπνισμα απαγορεύεται εντός του χώρου. Όσοι επιθυμούν να καπνίσουν μπορούν να μας το ζητήσουν και να καπνίσουν στο άνετο μπαλκόνι ή στην αυλή μας. Επίσης για τους ίδιους λόγους δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός των χώρων θεραπειών. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων είναι περιορισμένη στις απόλυτα απαραίτητες κλήσεις, προκειμένου να διατηρείται η ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα και αύρα, κατά τη διαρκεια της συνεδρίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε