Σώμα

Οι ανάγκες της αιαθητικής του σώματος, ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και τον τρόπο ζωής. Ενώ οι περισσότεροι δίνουν έμφαση στο πρόσωπο, στα μαλλιά ή και στα νύχια, συνήθως παραμελούν το σώμα τους και αυτό κάποια στιγμή “αντιδρά”. Πρησμένες και κουρασμένες γάμπες, βαριά πόδια, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, αφυδατωμένο δέρμα είναι μερικές μόνο από αυτές τις ενδείξεις!

Οι θεραπείες σώματος, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν στην καταπολέμιση του τοπικού πάχους και αδυνατίσματος, της κυτταρίτιδας ή της σύσφιξης, επειδή καλούνται να αντιμετωπίσουν πολυπαραγοντικές και μακροχρόνιες ανάγκες χρειάζονται μεθοδικότητα και συνδυαστική προσέγγιση, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Στο χώρο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν τόσο στην υγεία όσο και στην ομορφιά και την ευεξία του σώματος. Ο σχεδιασμός του εξατομικευμένου προγράμματός σας, γίνεται πάντα συνδυάζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Στους δύο χώρους του Health & Beauty Τσατραφίλη, οι υπηρεσίες σώματος που παρέχονται είναι:

Scrubbing Body – Απολεπίση

Μηχανικό απολεπιστικό µασάζ εναλλαγής εντάσεων, που στοχεύει στην ανανέωση των ιστών & την κυτταρική αναγέννηση.

Διάρκεια: 30 λεπτά

περισσοτεραπερισσοτερα
ραντεβουραντεβου

Aromatic Body

Χαλαρώστε μέσω των χειρωνακτικών τεχνικών της αισθητικού σας και την αποτελεσματικότητα των φυτικών αιθέριων ελαίων. Το χειρωνακτικό μασάζ και τα αρώματα των ελαίων σας ηρεμούν. Η αισθητικός θα σας μετρήσει τους γοφούς και την μέση σας επιτρέποντας σας να δείτε τα καταπληκτικά αποτελέσματα μετά την πρώτη θεραπεία.

Διάρκεια:  55 λεπτά

περισσοτεραπερισσοτερα
ραντεβουραντεβου

Phytowrap – Θαλασσοθεραπεία

Μάσκα περιτύλιξης από θαλάσσια φύκια µε υψηλή συγκέντρωση ιωδίου για εκπληκτικά αποτελέσµατα αδυνατίσµατος. Στην αισθητική τα φύκια αποτελούν πηγή ανανέωσης, ομορφιάς και υγείας.

Διάρκεια: 60 λεπτά

περισσοτεραπερισσοτερα
ραντεβουραντεβου

Slimcup ( Θεραπεία με βεντούζες )

Η μάλαξη με βεντούζες είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που εξασκείται ενεργά μέχρι και σήμερα σχεδόν σε όλους τους γνωστούς πολιτισμούς. Τα πρώτα δείγματα τέτοιας καταγεγραμμένης θεραπείας τα έχουμε στην Αίγυπτο όπου οι ιερείς εξασκούσαν την αναρρόφηση με κέρατα ζώων και πήλινα δοχεία μέχρι την εφεύρεση του γυαλιού και την ευρεία χρήση του.

Διάρκεια: 45 λεπτά

περισσοτεραπερισσοτερα
ραντεβουραντεβου

Termicmud – Μασκα μαύρης λάσπης

Μάσκα µαύρης λάσπης που διαµορφώνεται θερµικά ώστε να ενεργοποιήσει την αιµατική & την λεµφική κυκλοφορία για την καταπολέµηση του λίπους & την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

Διάρκεια: 60 λεπτά

περισσοτεραπερισσοτερα
ραντεβουραντεβου

Lipomassage

Η τεχνολογία endermologie διεγείρει το δέρμα και βοηθάει στην απελευθέρωση του λίπους στην ενεργοποίηση του αίματος και της λεμφικής κυκλοφορίας. Η μόνη 100% φυσική, μη επεμβατική, μη επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επαναφέρει τις διαδικασίες των κυττάρων.

περισσοτεραπερισσοτερα

Swedish Μυοχαλαρωτικό

To κλασσικό µυοχαλαρωτικό µασάζ που ανακουφίζει αποτελεσµατικά από πόνους του µυοσκελετικού, ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευµένη κόπωση.

Διάρκεια: 55 λεπτά

περισσοτεραπερισσοτερα
ραντεβουραντεβου

Αγιουρβέδα

Η αγιουρβεδική θεωρία πιστεύει ότι η υγεία είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής αρμονίας του ατόμου. Για να είστε υγιής, πρέπει ο σκοπός της ύπαρξής σας, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι φυσικές πράξεις σας να χαρακτηρίζονται και να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους.

περισσοτεραπερισσοτερα