Ο χώρος μας

Καλωσορίσατε στο Health and Beauty Day Spa Τσατραφίλη…σ’ έναν πολυχώρο ομορφιάς, στο κέντρο της Μυτιλήνης.

 

line slider

Στον 1ο όροφο ενός από τα σημαντικότερα κτίρια της πόλης μας, το πρώην ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετάνιας, δημιουργήσαμε ένα φιλόξενο Kέντρο Αισθητικής, με στόχο την ολοκληρωμένη και ολιστική φροντίδα του σώματός σας. Αποδράστε από την καθημερινότητα και χαλαρώστε σ’ ένα από τα ωραιότερα Beauty Lounges. Ανακαλύψτε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας και χαλάρωσης και απολαύστε τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης.

Το Health and Beauty Day Spa Menu περιλαμβάνει ολοκληρωμένες περιποιήσεις προσώπου, σώματος και άκρων, για γυναίκες και για άντρες, μόνιμες ή προσωρινές θεραπείες αποτρίχωσης, καθώς και ειδικά πακέτα γάμου, μακιγιάζ, διατροφής και υγείας. Στηριζόμαστε σε βιολογικά προϊόντα με ιδιαίτερα δραστικά συστατικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που διαρκώς εξελίσσουμε.

Η Health and Beauty Day Spa Boutique Καλλυντικών διαθέτει μοναδικά επαγγελματικά προϊόντα καθημερινής φροντίδας για το σπίτι, γνωστών οίκων, με δραστικά συστατικά και υπέροχα αρώματα. Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων αισθητικών του Health and Beauty Day Spa,τα προϊόντα αυτά θα αποτελέσουν «όπλα» αντιγήρανσης, ομορφιάς και ψυχικής ευφορίας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Our Special Offer

Κάντε ενα δώρο στον εαυτό σας

Βελτιώστε την γενική υγεία και κατ' επέκταση της ποιότητας ζωής σας