Αισθητικός Bελονισμός

Αισθητικός Bελονισμός

Ο Αισθητικός (ή Κοσμητικός) βελονισμός έχει αναπλαστική και «αρχιτεκτονική» επίδραση στο δέρμα, καθώς δουλεύει βαθιά σε αυτό – στο μεσόδερμα – και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, τη μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση και τα βλαστοκύτταρα, ώστε να συμβάλλουν στην ανανέωση των δερματικών κυττάρων.

Οι βελόνες δημιουργούν μικρές τοπικές φλεγμονές, σπάζοντας γερασμένες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τη ζημιά και για να την αποκαταστήσει στέλνει αίμα, αντιφλεγμονώδεις ουσίες και οξυγόνο, με αποτέλεσμα να κάνει τις ίνες πιο ανθεκτικές. Από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προς τα έξω, τα κολλαγόνα και η ελαστίνη αναπλάθονται, και με τη σειρά τους βοηθούν στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος το οποίο έχει μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΩ

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η διαφορά είναι αισθητή. Ίσως νιώσετε κάποιο τράβηγμα ή μια ένταση στο δέρμα σας, τα οποία όμως γρήγορα θα αντικατασταθούν από λάμψη και φρεσκάδα. Το επόμενο πρωί θα μοιάζετε πιο ξεκούραστες, ενώ ύστερα από έναν ορισμένο αριθμό θεραπειών το δέρμα σας θα έχει γίνει πιο νεανικό, πιο σφριγηλό και πιο υγιές, χωρίς νυστέρι ή ενέσιμα.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Συνήθως απαιτείται ένα μίνιμουμ 10 συνεδριών, για να υπάρξει ουσιαστικό όφελος. Η επίσκεψη μια φορά την εβδομάδα είναι το ιδανικό. Έτσι δίνεται το μήνυμα στον εγκέφαλο αναπλάθει τα κύτταρα του όπως όταν ήμαστε νεότεροι. Υπάρχουν όμως πελάτισσες που κάνουν χρόνια θεραπείες, διότι βλέπουν βελτίωση στη γενικότερη υγεία τους.

Επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2251020111, για περισσότερες πληροφορίες ή για μία ενημέρωση από κοντά.