Face

Το ινστιτούτο είναι ο επαγγελματικός χώρος φροντίδας για την ομορφιά της επιδερμίδας, όπου οι έμπειροι και εξειδικευμένοι αισθητικοί μας, προετοιμάζουν το προσωπικό πρόγραμμα θεραπειών για κάθε άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες του. Στο Τμήμα Αισθητικής Προσώπου, η προσέγγισή μας περιλαμβάνει ολοκληρωμένες περιποιήσεις, που στηρίζονται σε επαγγελματικά προϊόντα με ιδιαίτερα δραστικά συστατικά, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονες τεχνικές.

Ακολουθώντας ολοκληρωμένα το εξατομικευμένο πρόγραμμα προσώπου στο Ινστιτούτο, σε συνδυασμό με τα προϊόντα που θα σας συστήσει η αισθητικός σας για το σπίτι και θα είναι σε απόλυτη συμβατότητα με τις θεραπείες σας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, με 100% φυσικό τρόπο.

Στους δύο χώρους του TSATRAFILI Health & Beauty, παρέχονται οι εξής θεραπείες Προσώπου – Λαιμού – Ντεκολτέ – Ματιών:

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Η πιο βασική περιποίηση του δέρματος είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου!

Το δέρμα καθαρίζεται σε βάθος από τα μαύρα στίγματα, αναζωογονείται και ενυδατώνεται. Στη συνέχεια το κάθε άτομο, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του και την ηλικία του, μπορεί να συνεχίσει τις υπόλοιπες θεραπείες, που έχει ανάγκη, π.χ. ενυδάτωση, λεύκανση, αντιρυτιδική ή συσφικτική θεραπεία, κ.α.

LEARN MORELEARN MORE

Hydraclean

Η ομορφιά της επιδερμίδας εξαρτάται από τον καθαρισμό της. Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση των ρύπων. Η HYDRACLEAN είναι η μόνη θεραπεία καθαρισμού η οποία δρα ταυτόχρονα στους ιδρωτοποιούς και τους σμηγματογόνους αδένες.

LEARN MORELEARN MORE

Hydradermie (σε 8 παραλλαγές)

Για να ανακτήσετε μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, η Hydradermie με το ειδικό Sérum Gel Hydratation, είναι η ιδανική θεραπεία για να ενυδατώσετε σε βάθος το δέρμα σας.

Το πρόγραμμα ενυδάτωσης αποκαθιστά την άνεση και χαρίζει λαμπερή εμφάνιση.

Μία ώρα θεραπείας, στην διάρκεια της οποίας πολύτιμα δραστικά συστατικά διεισδύουν στο δέρμα για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος.

LEARN MORELEARN MORE

Hydra Peeling

Η θεραπεία Hydra Peeling, σε λιγότερο απο μία ώρα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την θαμπή και άτονη όψη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών.

LEARN MORELEARN MORE

Aromatic

Η φύση έχει δημιουργήσει βότανα που θεραπεύουν τον άνθρωπο για περισσότερα από 10.000 χρόνια. Έτσι, η GUINOT χρησιμοποιεί τα δώρα της φύσης και δημιουργεί αιθέρια έλαια και φυτικά συμπυκνώματα για τη θεραπεία AROMATIC, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας την ομορφιά της αξίζει.

LEARN MORELEARN MORE

Eyelogic (ενισχυμένη θεραπεία ματιών)

Η περιποίηση EYE LOGIC είναι ειδικά αφιερωμένη στην ομορφιά των ματιών. Αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτήν την ευαίσθητη περιοχή, η περιποίηση καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες , όπως και τις ρυτίδες , στα άνω και κάτω βλέφαρα.

LEARN MORELEARN MORE

Liftosome

Η LIFTOSOME είναι μια θεραπεία που στοχεύει εξ ολοκλήρου  στη σύσφιξη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας με τη βοήθεια του προκολλαγόνου, του βασικού συστατικού της.

LEARN MORELEARN MORE

Age Summum

Η GUINOT , ειδική στην αντιγηραντική  περιποίηση ,δημιούργησε την AGE SUMMUM, μια μέθοδο περιποίησης που συνδυάζει τελευταίας τεχνολογίας φόρμουλες με αποκλειστικές χειρομαλάξεις για ένα αποτέλεσμα άμεσα ορατό στα σημάδια της ηλικίας.

LEARN MORELEARN MORE

Endermolift

endermologie®: the only 100% natural, non-invasive, non-aggressive mechanical skin stimulation technique that reactivates cells’ processes.

As the true architects of skin, fibroblasts are responsible for creating the basic building blocks of the dermis, giving it density, softness, and radiance: collagen for firmness, elastin for suppleness, and hyaluronic acid for volume and hydration. Yet, as early as 25 years of age and despite a perfectly healthy lifestyle, the production of these rejuvenating substances slows.

LEARN MORELEARN MORE

Acupuncture

Ο Αισθητικός (ή Κοσμητικός) βελονισμός έχει αναπλαστική και «αρχιτεκτονική» επίδραση στο δέρμα, καθώς δουλεύει βαθιά σε αυτό – στο μεσόδερμα – και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, τη μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση και τα βλαστοκύτταρα, ώστε να συμβάλλουν στην ανανέωση των δερματικών κυττάρων.

LEARN MORELEARN MORE