Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Η πιο βασική περιποίηση του δέρματος είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου!

Το δέρμα καθαρίζεται σε βάθος από τα μαύρα στίγματα, αναζωογονείται και ενυδατώνεται. Στη συνέχεια το κάθε άτομο, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του και την ηλικία του, μπορεί να συνεχίσει τις υπόλοιπες θεραπείες, που έχει ανάγκη, π.χ. ενυδάτωση, λεύκανση, αντιρυτιδική ή συσφικτική θεραπεία, κ.α. Πρώτα όμως χρειάζεται ο βαθύς καθαρισμός, ιδιαίτερα αν έχει μεσολαβήσει αρκετός καιρός, από την τελευταία φορά.

Ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου είναι από τις βασικότερες θεραπείες, με τις οποίες μπορεί κάποιος να φροντίζει την υγεία του δέρματός του, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν λιπαρό ή μικτό δέρμα. Συνήθως γίνεται στο πρόσωπο, αλλά πολλές φορές γίνεται και στην πλάτη ή στους ώμους. Ο βαθύς καθαρισμός δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία περιποίηση! Γίνεται και στους άντρες, οι οποίοι μάλιστα τον έχουν μεγαλύτερη και συχνότερη ανάγκη από τις γυναίκες, γιατί το δέρμα τους είναι πιο λιπαρό. Επίσης γίνεται σε εφήβους και σε μικρότερες ηλικίες, που μπορεί να έχουν μαύρα στίγματα στη μύτη ή στα αυτιά.

Τα στάδια του βαθύ καθαρισμού είναι:

• Προετοιμασία δέρματος (demaquillage) και πήλινγκ, που απομακρύνουν ρύπους, νεκρά κύτταρα ή και μακιγιάζ, από την επιδερμίδα.
• Χρήση ατμού για επιφανειακή ενυδάτωση και διάνοιξη των πόρων του δέρματος.
• Εξαγωγή σμίγματος (με πίεση των πόρων του δέρματος).
• Χρήση υψίσυχνων ρευμάτων για αποστείρωση και καυτηριασμό.
• Χαλαρωτικό μασάζ (όπου ενδείκνυται) και εφαρμογή κατάλληλης μάσκας προσώπου.

Διάρκεια θεραπείας: ≈ 90’.

Συχνότητα: Εξαρτάται από το δέρμα του ατόμου. Σε κάποιους χρειάζεται να γίνεται ανά 3μηνο και σε άλλους 1 φορά / χρόνο.

Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας, για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου και αισθανθείτε αμέσως τη διαφορά!

τηλ. 2251020111 και 2251023330