Θεραπεία αντιγήρανσης

Σβήστε χρόνια από το πρόσωπό σας

Ως ειδική στην αντιγηραντική περιποίηση, η GUINOT δημιούργησε την AGE SUMMUM, μια θεραπεία που συνδυάζει αποκλειστικές φόρμουλες και χειρομαλάξεις για άμεσα ορατά αποτέλεσμα στα σημάδια της ηλικίας.
Η θεραπεία AGE SUMMUM ξεκινά με την κρέμα GOMMAGE DERMABRASION. Αυτή η διαδικασία απολέπισης με ενεργά μικροσωματίδια, απελευθερώνει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και αφήνει να φανούν τα νέα κύτταρα. Ήδη από το πρώτο βήμα της θεραπείας, το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό και οι ρυτίδες εξομαλύνονται.

Χάρη στα ισχυρά ενεργά συστατικά, το δέρμα δείχνει εντυπωσιακά πιο νεανικό

Με τα έμπειρα δάκτυλά της, η Αισθητικός βοηθά να απορροφηθεί ο ορός αναζωογόνησης AGE SUMMUM, που περιέχει το σύμπλεγμα κυτταρικής ζωής 56 ενεργών συστατικών και καθαρή βιταμίνη C υψηλής συμπύκνωσης. Τα μοναδικά αυτά συστατικά, που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία για την ανάπλαση του δέρματος, αναζωογονούν αποτελεσματικά τη δραστηριότητα των κυττάρων, χαρίζοντας νέα πνοή στο δέρμα. Η θεραπεία ακολουθείται από μασάζ αντιγήρανσης με 15 αποκλειστικές μαλάξεις και αντιγηραντικό ορό SERUM AGE SUMMUM, Ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ για σύσφιξη των ιστών και καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος. Το δέρμα ξαναβρίσκει τη χαμένη του ζωντάνια. Η θεραπεία AGE SUMMUM ολοκληρώνεται με μια αντιγηραντική μάσκα με προκολλαγόνο, που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα της τόνωσης είναι άμεσο. Μετά την περιποίηση, το δέρμα δείχνει εμφανώς νεότερο και τα σημάδια της ηλικίας έχουν εξασθενήσει.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
Η αισθητικός κάνει πήλινγκ σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό με την κρέμα GOMMAGE DERMABRASION, αναζωογονώντας την επιδερμίδα και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ώστε να αποκαλυφθεί η στοιβάδα νεοσχηματισμένων κυττάρων.

 

 

 

ΜΑΣΑΖ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Οι ειδικές χειρομαλάξεις βοηθούν να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα τα πολύτιμα ενεργά συστατικά της κρέμας, που είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και DNA. Το δέρμα τονώνεται και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σμιλεύονται.

 

 

 

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
Στο τέλος της θεραπείας, η αισθητικός εφαρμόζει την αντιγηραντική μάσκα MASQUE AGE SUMMUM, ειδικά εμπλουτισμένη με προκολλαγόνο για να χαρίζει τη λάμψη του νεανικού δέρματος.