Κλινική διαιτολογική υποστήριξη

Η καλή θρέψη του οργανισμού ξεκινάει ήδη προγεννητικά, προτού ακόμα η μητέρα “συλλάβει” το έμβρυο, γιατί έχει θέσει από νωρίς στο δικό της οργανισμό τις γερές βάσεις, ώστε να φιλοξενήσει τη νέα ζωή. Στη συνέχεια βέβαια είναι σε όλους λίγο – πολύ γνωστή και πολυσυζητημένη η σημασία της υγιεινής διατροφής.

Επειδή όμως η θεωρία και η γνώση από την πρακτική εφαρμογή και τις δυσκολίες των ρυθμών της καθημερινότητας απέχουν πολύ η ανάγκη για καλή και σωστή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας. Και δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια, όσο κι αν θεωρείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε μόνοι σας, κάποιοι χρειάζονται τους κατάλληλους καθοδηγητές. Η διατροφική παρακολούθηση και συμβουλευτική είναι αναγκαία από την παιδική ηλικία μέχρι την προχωρημένη. Κάθε ένας έχει τις δικές του ανάγκες και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση για να είναι καλά.

Να επισημάνουμε επίσης ότι ο διαιτολόγος δεν είναι τώρα πια ο αδυνατιστής, δηλαδή εκείνος ο επιστήμονας υγείας, στον οποίον θα πάτε μόνο όταν θέλετε να χάσετε βάρος.

Στο διαιτολογικό τμήμα Nutrihealth του Health and Beauty Tsatrafili η έννοια της διατροφής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και το κύριο μέλημά μας είναι να καλύψουμε κάθε διατροφική ανάγκη και απορία σας.