Φυσικά Οργανικά Πιστοποιημένα Καλλυντικά

Η εταιρία lavera

lavera- «η αλήθεια»
Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών lavera (από την λατινική λέξη “la vera” που σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην αγορά.

Η καθημερινή περιποίηση από την φύση

Συνώνυμη με την πρωτοπορία και την άριστη ποιότητα στον χώρο των βιολογικών καλλυντικών η lavera καινοτομεί μέσα από μία πλούσια γκάμα προϊόντων από υλικά, 100% φυσικά, για την περιποίηση σώματος, μαλλιών και προσώπου. Αναδείξτε το δικό σας μοναδικό στυλ και εμπιστευθείτε την ομορφιά σας στα πιστοποιημένα καλλυντικά της lavera.

Γνωρίστε τη νέα σειρά των πιστοποιημένων βιολογικών αντηλιακών της lavera!

Η συνταγή σας για ένα υγιές, μαυρισμένο δέρμα!

Είναι πολύ σημαντικό να παίρνετε αρκετή δόση ήλιου, όμως όσο όμορφη και να είναι η αίσθηση των θερμών ακτίνων στο δέρμα σας πρέπει πάντοτε να θυμάστε να χρησιμοποιείτε ποιοτικά προϊόντα για την προστασία σας από τις ακτίνες UVA και UVB.

Η νέα σειρά των πιστοποιημένων βιολογικών αντηλιακών προϊόντων της lavera Naturkosmetik’s περιέχει αποκλειστικά ενεργά συστατικά που στοχεύουν στην απόλυτη προστασία του δέρματός σας.