ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Το 1989 η Κωνσταντίνα Τσατραφίλη δημιουργεί το πρότυπο κέντρο αισθητικής Beauty Center Τσατραφίλη (με έδρα στην οδό Καβέτσου 17) και όραμα να φέρει την έννοια της αισθητικής φροντίδας, πιο κοντά στον κόσμο της Μυτιλήνης.

Ύστερα από 10 χρόνια (1999) επιτυχημένης λειτουργίας, δημιουργείται το δεύτερο κέντρο Beauty Center Τσατραφίλη (στην οδό Καβέτσου 44). Στο προσωπικό του προστίθεται η αισθητικός Σταυρούλα Τσατραφίλη, η οποία φέρνει νέα δυναμική στο χώρο.

5 χρόνια μετά, το κέντρο αποκτά πλέον και την επιστημονική διαιτολογική υποστηρίξη της Σταυρούλας Τσατραφίλη με την ολοκλήρωση των σπουδών της επάνω στον τομέα της Διατροφής.

Το 2006 οι δύο χώροι συγκεντρώνονται στην οδό Β.Καραπαναγιώτη 13 και έτσι δημιουργείται το Health and Beauty Center Τσατραφίλη, το οποίο προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις υγείας, ομορφιάς, διατροφής και ευεξίας στοχεύοντας όχι μόνο στην έξωτερική, αλλά και στην εσωτερική ισορροπία του ατόμου. Από το 2009 το κέντρο υποστηρίζεται ιατρικά από τον ιατρό Εμμανουήλ Τσατραφίλη.

Από το καλοκαίρι του 2015 η αισθητική περιποίηση μεταφέρθηκε και στην καρδιά της πόλης. Το Health and Beauty Day Spa, που βρίσκεται στην οδό Αλκαίου 1 και Κουντουριώτη, συνδυάζει ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής με την Boutique Καλλυντικών, για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας και την ψυχική σας ευφορία.

Πάνω από 25 χρόνια με τη συνεχή προσπάθεια και εξέλιξη, και με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του δέρματος, της γήρανσης, της διατροφής. Η δέσμευσή μας συνεχίζεται...